Regels voor inschrijven en uitschrijven

• Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00.
  • Je wordt lid voor een heel seizoen, uitgezonderd de ouder en kind gym.
  • Je hebt de mogelijkheid om 2 maal de les te bezoeken, voordat gevraagd wordt om als lid in te schrijven
  • Deelname aan springwedstrijden, onderlinge wedstrijden en turn en fun zijn gratis. Deze kosten zitten al in het lidmaatschap verwerkt.
  • Vooralsnog is het mogelijk om per kwartaal te betalen, de kwartalen starten met het nieuwe seizoen in september en lopen als volgt: sept t/m nov, dec t/m feb, maart t/m mei, juni t/m aug.
  • Jaarlijks wordt de contributie door het bestuur vastgesteld, evenals de opzegtermijn en wijze van betalen. De bedoeling is in het volgende seizoen 2018/2019 over te gaan op een betaling per jaar.
  • Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk 14 dagen voor het begin van het seizoen. Voor ouder en kind gym geldt 14 dagen voor het begin van het nieuwe kwartaal of zodra het kind naar school gaat. Voor springuur geldt 14 dagen voor het begin van het nieuwe kwartaal.

Formulier in- en uitschrijven en wijzigingen

• Het inschrijfformulier is hier te downloaden: Inschrijfformulier
  • Vul het formulier in en lever het in bij de trainer, of stuur het direct door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..